Brug af den nyeste teknologi har gjort det muligt for os at udvikle en innovativ løsning, 
som kan bruges i mange forskellige industrier.
Læs mere om, hvilken teknologi vi benytter, og hvordan den skaber mirakler.

HELE VERDEN KOBLET OP PÅ INTERNETTET

tekst her tekst her tekst her tekst her tekst her tekst her tekst her tekst her tekst her tekst her tekst her tekst her tekst her tekst her tekst her tekst her

Inden for teknologi er Internet of Things (IoT) et begreb for enheder, som kan sende og modtage data, og som forbindes til internettet gennem elektroniske enheder såsom computere og mobiltelefoner.

Narrowband (NB) er et netværk for IoT enheder, som bruger mobilmaster til at afsende mindre datamængder i faste intervaller. Fordelen ved narrowband netværket er, at det har utrolig lang rækkevidde samtidig med, at netværket er meget energieffektiv.

Ved hjælp af NB-IoT, som er et såkaldt "Low Power Wide Area Network", kan vi derfor koble hele verden op på internettet.

MØD DEN NYE DRENG I KLASSEN

GNSS står for Global Navigation Satellite System og er den nyeste, mest præcise og energieffektive måde at måle position på.

GNSS bruger både Narrowband Internet of Things og GPS

.. og når vi kombinerer NB-IoT og GPS som en integreret del af vores løsning, har vores enhed derfor de bedste forudsætninger for at sende og modtage data, hvor end på jorden enheden er placeret.

GPS-enheder kan vise utrolig nøjagtig positionering men kommer dog til kort, når enheden ikke har frit udsyn til himmelen. Eksempler på dette er, hvis GPS-enheden er dybt inde i en massiv bygning, ved siden af en høj skyskraber, ude i en skov med masser af høje træer, eller befinder sig under jordniveau, f.eks. i en kælder.

Ved at integrere NB-IoT og GPS i samme enhed kombinerer vi dermed det bedste fra to verdener: Vi gør det muligt at modtage ekstremt præcise informationer om positionering samt sende og modtage data på steder, hvor en GPS-enhed alene normalt ikke ville fungere. Derudover gør NB-IoT udvekslingen af data markant mere energieffektiv end ved brug af kun en GPS-enhed, hvilket muliggør en produktlevetid på over 10 år.

HVAD ER SKYEN OG HVORDAN VIRKER DEN?

Skyen er dér, hvor al din data bliver sendt hen. Din data lagres på denne måde ikke på din computer eller mobil, hvor den optager plads, men i stedet på internettet, hvor du hurtigt og nemt har adgang til den.

Ved at lagre din data i skyen får du en online løsning, og du skal hverken skal installere programmer, lave backups eller foretage opdateringer. Du behøver blot en enhed med internetadgang for at tilgå din data.

Denne løsning bygger på den software vi har udviklet, og sådanne produkter går under begrebet Software as a Service (SaaS). Vores SaaS fungerer som et abonnement, hvor du betaler en månedlig ydelse for at bruge den teknologi, som vores løsning bruger samt lagringsplads og adgang til data online.

TEKNOLOGI AF HØJESTE SIKKERHED

NB-IoT har de samme, høje, sikkerhedsmæssige standarder som 4G og forhindrer dermed, at andre kan få adgang til den data som sendes og modtages.

Det er derudover muligt for brugeren at opsætte dataudvekslingen med privat APN og fast IP-adresse til brugerens eget, lukkede netværk.

Vores Nb-IoT løsning er desuden en del af fremtidens 5G-netværk, hvilket betyder, at teknologien er fremtidssikret og i et licencieret spektrum, og vi kan derfor garantere forbindelse med minimal risiko for forstyrrelser.