Hvad gør vores løsning unik?

Vi har skabt en dataopsamlingsløsning, som er nem at sætte op, let og effektiv at bruge og yderst økonomisk. Så lige meget om dit behov handler om at skabe tryghed, have kontrol og kunne overvåge eller noget helt tredje, så kan vores løsning gøre dit arbejde simplere.
Lad os forklare nærmere.

SUVERÆN GLOBAL DÆKNING

Hele verden i din hånd 

Tænk, hvis man kunne være to steder på én gang. Det kan du nu. Altså sådan næsten.  Grundet det innovative design i Universal Trackers hardware, kan du nemlig placere den hvor som helst på kloden. Ja, sågar på den anden side af jorden, og stadig modtage real-time data på din telefon eller computer. 

“Du er selvfølgelig også velkommen til at placere den lidt tættere på dig selv. Det er helt op til dig”

Dyb dækning 

Enheden kører desuden på den nyeste og hurtigste 4G/5G netværk, og den har derfor en bedre dækning, som f.eks. en normal mobiltelefon, som normalt ikke kan bruges i en kælder eller dybt inde i en stor bygning. Derfor er der næsten ingen grænser for, hvor du kan placere hardware enheden. 

BANEBRYDENDE TEKNOLOGI

Den nyeste teknologi

Vores løsninger bygger på den nyeste teknologiske udvikling inden for IoT, hvor der næsten ikke findes grænser for, hvad man kan gøre via internettet.

Vi har sammen med eksperter på området udviklet en hardware, som sammen med vores software giver dig mulighed for at overvågere flere faktorer end andre trackers på markedet.

LET AT IMPLEMENTERE

Hurtigt og nemt

Når du modtager hardwaren kræver det ikke det store af dig. Du monterer blot den batteridrevne enhed på den ønskede placering, installerer softwaren (programmet) på din computer og forbinder dette med din hardware enhed. 

Adgang hvor som helst

Fra programmet får du nemt hurtigt adgang til informationer om de faktorer og eventuelle ændringer, som du har behov for at overvåge. Du har behov for at overvåge. du har desuden også mulighed for at modtage informationerne på din mobil eller tablet via vores app.

SKRÆDDERSYET TIL DIT BEHOV

Unikke løsninger

Hos UTS tror vi ikke på “one size fits all”-tilgangen. Så uanset hvilken overvågningsløsning din virksomhed har brug for, så laver vi en tilpasset løsning specifikt til jeres behov. På denne måde skaber vi sammen et unikt produkt, som vil gøre jeres arbejde lettere i mange år fremad. Så om du vil måle placering, temperatur, bevægelse eller noget helt andet, så kan vi løse dit problem. 

KOSTEFFEKTIV

Strømbesparende

Med vores løsning skal du nemlig hverken holde øje med, om hardware enheden er løbet tør for strøm eller bruge tid på at lade den op. Den passer sig selv, mens den rapporterer tilbage til dig med de oplysninger, som du har brug for. 

Dertil kommer, at når du først har monteret enheden kan du som udgangspunkt efterlade den på sin post i meget lang tid. Vi er nemlig de eneste, som tilbyder en overvågningsenhed med omtrent så land levetid, så du kan nå at bygge en kæmpe skyskraber som Burj Kahlifa brygningen i Dubai – hele TO gange. (Psst, det tog over 5 år at bygge den!)

Reagér proaktivt

Vores løsning giver dig også mulighed for at reagere proaktivt på situationer  som har sikkerhedsmæssige risici eller kan ende ud i dyre reparationer af skader. Din investering fjerner dermed sig selv ind efter kort tid, og dét vil kunne ses på din virksomheds økonomi.

“Når du investerer i vores løsning, investerer du også i din virksomheds økonomi, da du sparer mange arbejdstimer på tidskrævende processer, såsom kontrol og overvågning.”